Fyzikálně-chemické vlastnosti tramadol hydrochloridu - Šeichlová, Martina (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá fyzikálně-chemickými vlastnostmi tramadol hydrochloridu a jejich měřením. Podrobněji jsou zde studovány vlastnosti jako difúzní koeficient, rozpustnost, viskozita a vodivost tramadol hydrochloridu ve vodném prostředí. Práce se rovněž zabývá teplotní závislostí rozpustnosti a viskozity ve vodných roztocích.
Physical and chemical properties of tramadoli hydrochloride
Keywords: tramadol hydrochlorid; difúzní koeficient; rozpustnost; viskozita; vodivost; tramadol hydrochloride; diffusion coefficient; solubility; viscosity; conductivity