Podmínky vytvoření virtuálního mobilního operátora pro službu významnému zákazníkovi - Vlčková, Anna (Univerzita Pardubice, 2008)
Autor bakalářské práce se zabývá možnostmi využití služeb virtuálního mobilního operátora na současném českém telekomunikačním trhu a podmínkami aktivace jeho služeb. Vedle analýzy stávajících legislativních a provozních podmínek zajištění služeb virtuálního mobilního operátora je podstatou práce návrh modelového příkladu a zabezpečení služeb pro konkrétního významného zákazníka. Cílem materiálu je prokázat, že služby virtuálního mobilního operátora mají na trhu své opodstatnění.
Conditions of creating a virtual mobile operator to provide services to an important customer
Keywords: operating agencies; virtual operating agencies; telecommunications; operators' networks; services of electronic communications; mobilní operátoři; virtuální mobilní operátoři; Telekomunikace; síťě operátorů; služby elektronických komunikací