Odměňování zaměstnanců v podniku Slezský kámen Jeseník - Šobrová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá systémem odměňování zaměstnanců v podniku Slezský kámen Jeseník. Charakterizuje mzdovou politiku, analýzu a výběr pracovníků, mzdové šetření a návrh možných změn.
Employee rewarding in company Slezský kámen Jeseník
Keywords: personální management; řízení; Lidské zdroje; Odměňování; Motivace; mzdová politika