Analýza vývoje počtu obyvatel v ČR - Jeřábek, Miloš (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zaměřuje na demografii a na populaci České republiky. Obsahuje popis demografických procesů v teoretické a praktické rovině. Data o České republice jsou v závěru podrobena statistické analýze.
Analysis of the population growth in the Czech Republic
Keywords: populace; demografie; migrace; úmrtnost; porodnost; analýza; population; demography; migration; mortality; natality; analysis