Postoje studentů sociálních oborů k sexuální asistenci - Chalupová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zabývá tématem sexuální asistence a sexuality handicapovaných lidí. Bakalářská práce se zaměřuje především na sexualitu lidí s mentálním a zdravotním postižením. Zabývá se také otázkou partnerských vztahů lidí s handicapem. V praktické části jsou zkoumány postoje studentů k sexuální asistenci a zároveň zjišťována jejich míru znalostí o dané problematice.
Attitudes of students of social fields to sexual assistance
Keywords: sexuální asistence; sexuální asistent; postižení; mentální postižení; zdravotní postižení; partnerské vztahy; sexual assistant; sexual assistance; disabilities; mental disability; health disability; partnership