Sbírka rukopisů a starých tisků Farního úřadu v Přelouči - Hatašová, Olga (Univerzita Pardubice, 2002)
Bakalářská práce obsahuje rozbor sbírky rukopisů a starých tisků uložených na farním úřadě římskokatolické církve v Přelouči, stručný popis dějin města Přelouče a přehled správců přeloučské farnosti.
Collection of manuscripts and old prints at the parochial office in Přelouč
Keywords: Přelouč; rukopisy; tisky; Římskokatolická církev