Návrh opatření na zvýšení efektivity MHD v Hořicích - Hanzlík, Jakub (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce je zaměřena na městskou hromadnou dopravu ve městě Hořice. První část práce obsahuje popis, historii a rozdělení městské hromadné dopravy. V další části jsou uvedena data poskytnutá společností Busline a.s, která slouží jako výchozí podklady pro navržení zvýšení efektivity provozu v Hořících. V poslední části je zmíněno několik návrhů, jak přispět k větší efektivitě MHD v Hořicích.
The proposal for an efficiency increase of the public transport in Horice
Keywords: MHD; linky; jízdní řád; midibusy; MHD; lines; schedule; midibuses