Získávání a výběr zaměstnanců ve společnosti Správa železnic, státní organizace - Zdařilová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce se zaměřuje na systém získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti Správa železnic, státní organizace. Analyzuje a vyhodnocuje současný stav u společnosti Správa železnic, státní organizace a zároveň se zabývá možnými návrhy na změny a doporučení ke zlepšení procesu získávání zaměstnanců.
Hiring process in Sprava zeleznic, state organization
Keywords: zaměstnanci; společnost; nábor; procesy; systém; efektivita; employees; company; hiring; processes; system; efficiency