Marketingové řízení ve vybrané organizace - Valešová, Petra (Univerzita Pardubice, 2021)
Cílem diplomové práce je analýza efektivity CRM systému při využívání marketingových kampaní ve vybrané organizaci. Diplomová práce je rozdělena na dvě části. V první části dochází k seznámení s klíčovými teoretickými pojmy týkajících se oblasti CRM. V druhé části je analyzován přístup k řízení vztahů se zákazníky v konkrétní společnosti.
Marketing management in a selected organization
Keywords: CRM; marketing; kampaně; segmentace; CRM systémy; strategie; věrnostní program; targeting; CRM; marketing; campaigns; segmentation; CRM systems; strategy; loyalty club; targeting