Problematika osob se sníženou možností pohybu : Problematics of disabled people using a wheel chair - Kolenová, Markéta (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá tělesně postiženými a zvl. vozíčkáři, státní sociální politikou a službami jim poskytovanými s přihlédnutím k situaci v Pardubicích.
Keywords: sociální politika; tělesně postižení; sociální služby; vozíčkáři