Rizika vybraného podniku - Kružíková, Radka (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je věnována problematice rizik a finančního zdraví vybraného podniku. Teoretická část je zaměřena na obecné charakteristiky rizik a finanční analýzu, jako metodu aplikovanou pro určení finančního zdraví společnosti. V praktické části je provedena finanční a SWOT analýza podniku, posouzení rizik a jejich návrhy a doporučení na jejich snížení.
Risks of selected business entity
Keywords: riziko; finanční analýza; finanční zdraví; analýza rizik; metody analýzy rizik; risk; financial analysis; financial health; analysis of risks; method of the analysis