Rozvoj cestovního ruchu na Chrudimsku - Dulíková, Pavla (Univerzita Pardubice, 2002)
Charakteristika Chrudimska, zhodnocení současného stavu a možnost dalšího rozvoje regionu.
The development of the tourism in the district of Chrudim
Keywords: Cestovní ruch; Chrudimsko; turistika