Založení cestovní kanceláře - Gloserová, Vladimíra (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce obsahuje postup při zakládání cestovní kanceláře, databázi cestovních kanceláří a jejich nabídek.
Keywords: Cestovní ruch; Marketing; Management; cestovní kancelář