Zavedení systému managementu jakosti podle souboru mezinárodních norem ISO 9000:2000 - Nosálová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá zaváděním systému managementu jakosti do procesů organizace. Jsou zde popsány možné koncepce systému managementu jakosti, přístup České republiky k dané problematice, rovněž tak statistika o vydaných certifikátech, osvědčujících způsobilost firem dle normy ISO 9001.
Omplemantation of quality management according to file of international standards ISO 9000:2000
Keywords: management jakosti; normy ISO; systémy jakosti; ISO 9000