Odbavovací systém MHD v Mladé Boleslavi - Veiserová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je věnovaná odbavovacímu systému v MHD. Konkrétně se zabývá hledáním řešení nejvhodnějšího odbavovacího systému MHD v Mladé Boleslavi. Je analyzován současný stav a následně popsány možné varianty řešení, které jsou v poslední kapitole vyhodnoceny pomocí multikriteriální analýzy.
Check-in system of urban public transport in Mladá Boleslav
Keywords: odbavovací systémy; Dopravní podnik Mladá Boleslav; multikriteriální analýza; SMS jízdenky; check-in systems; multi-criteria analysis; SMS tickets