Možnosti rozvoje cestovního ruchu v Pardubicích a okolí - Jurášková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2002)
Charakteristika Pardubic a okolí z hladiska cestovního ruchu, analýza současného stavu cestovního ruchu v dané oblasti a možnost dalšího rozvoje.
The tourist industry in Pardubice and surroundings and its possibilities of development
Keywords: Cestovní ruch; Analýza; Rozvoj; Region Pardubice