Demografická struktura kraje Vysočina a její vazba na marketing ČD - Králová, Monika (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza demografické struktury a osídlení kraje Vysočina, popis současné dopravní obslužnosti kraje. Marketingový průzkum na železniční trati Havlíčkuv Brod - Žďár nad Sázavou.
Demographic structure of the region of highlands and its links to the marketing of the czech railways
Keywords: demografie; kraj Vysočina; Dopravní obslužnost; železniční doprava; marketingový průzkum