Analýza práce řidiče a provozu Tatratraktoru - Holub, David (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce analyzuje práci řidiče tatratraktoru. Práce se zabývá podmínkami, které musí řidič splňovat, aby mohl řídit vozidlo. Jsou zde uvedeny také podmínky pro řidiče skupiny C, C+E a jejich následné srovnání se skupinou T. Ve druhé části jsou popsány dokumenty potřebné k přepravě. Práce je také zaměřena na analýzu vybrané přepravy kameniva. V poslední části jsou navržena nová opatření na zefektivnění práce řidiče a provozu tatratraktoru.
Analysis of Work of Driver and operation of Tatratractor
Keywords: nákladní vozidla; přeprava; řidiči; tatratraktor; trucks; transport; drivers; tatratractor