Agenda 21 ve veřejné správě - Křížová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá problematikou Agendy 21. Vysvětluje pojmy Agenda 21, lokální agenda 21 a trvale udržitelný rozvoj.
Agenda 21 in the public administration
Keywords: trvale udržitelný rozvoj; Životní prostředí; Agenda 21; veřejná správa