Hodnocení finančního zdraví společnosti Stránský a Petržík, Pneumatické válce spol. s r.o. - Dufková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato diplomová práce se zabývá hodnocením finanční situace společnosti Stránský a Petržík, Pneumatické válce spol. s r.o. První část obsahuje teoretická východiska pro zpracování praktické části. Další část je věnována stručné charakteristice společnosti. Následuje analýza finanční situace společnosti a na závěr jsou uvedeny možné návrhy a doporučení vyplývající z provedené analýzy.
Evaluation of financial health of the company Stránský a Petržík, Pneumatické válce spol. s r.o.
Keywords: finanční analýza; finanční zdraví; metody finanční analýzy; souhrnné ukazatele; spider analýza; financial analysis; financial health; methods of financial analysis; summary indicators; spider analysis