Studium polymerace glycidylmethakrylátu hybridním fotoiniciátorem HP1 - Bendáková, Nela (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem práce bylo sledovat průběh polymerace glycidylmethakrylátu iniciované hybridním fotoiniciátorem HP1.
Study of glycidylmethacrylate polymerization by hybrid photoinitiator HP1
Keywords: radikálová polymerace; fotoiniciátor; free radical polymerization; photoinitiator