Návrh alternativních přepravních relací pro společnost Lagarde Spedition spol. s r. o. - Zeisek, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou současných přepravních relací a následným návrhem alternativních pro společnost Lagarde Spedition spol. s r. o. Přepravní relace jsou ohodnoceny a výsledky zjištěny prostřednictvím vybraných metod. Vyvozené výsledky jsou zhodnoceny a porovnány v poslední kapitole.
Design of alternative transport routes for the company Lagarde Spedition spol. s r. o.
Keywords: přepravní relace; přeprava; dopravce; doba řízení; silniční doprava; hodnocení; transport route; indicators; carrier; driving time; road transport; evaluation