Optimalizace procesu dodávek plastových obalů ve společnosti Procter & Gamble-Rakona, s.r.o. - Vožechová, Petra (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zaměřuje na optimalizaci procesu dodávek plastových obalů v režimu Just-in-time ve vybrané společnosti. Skutečný problém je řešen na základě teoretických poznatků z procesního řízení a logistiky. Na základě poznání stávajícího procesu je vytvořen návrh optimalizovaného procesu a zhodnoceny jeho přínosy.
The Optimization Process of the Plastics Packaging Supplies in the Corporation Procter & Gamble-Rakona, Ltd.
Keywords: Procesní řízení; logistika nákupu; logistika zásobování; optimalizace procesu; Just in time; plasty; Process management; Purchase; inventory; process optimization; plastic