Klinické využití alternativních frakcionačních režimů v Radioterapii - Vajgl, Adam (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce s názvem Klinické využití alternativních frakcionačních režimů v radioterapii, se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část podává přehled alternativních systémů frakcionace používané v různých klinických situacích. Praktická část popisuje aplikaci akcelerované radioterapie u pacienta s malobuněčným karcinomem plic.
Clinical use of alternative fractionation schemes in radiotherapy (hyperfractionation, acceleration, hypofractionation)
Keywords: radioterapie; hyperfrakcionace; akcelerace; hypofrakcionace; radiotherapy; hyperfractionation; acceleration; hypofractionation