Daňová rizika v podnikání - Červinková, Ivana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce pojednává o daňových rizicích, které se vyskytují v podnikání.
Taxation risks in business
Keywords: Podnikání; Daně; daňové úlevy