Diagnostika chladící soustavy motorových vozidel - Nečil, Jan (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se zabývá popisem jednotlivých součástí, které tvoří systém chlazení. Dále pak opravami a údržbou funkce dílů soustavy. V neposlední řadě pak možnými způsoby diagnostiky stavu chladicích soustav. Bakalářská práce také zahhrnuje ukázku případů z praxe v odhalování poruch a jejich opravu.
Diagnostics of motor vehicle's cooling systems
Keywords: chladicí soustavy; chladicí kapaliny; diagnostiky; metody diagnostiky; porucha chladicí soustavy; cooling system; coolant; diagnosis; methods of diagnosis; cooling system failure