Modernizace železniční trati Praha-Plzeň v úseku Zbiroh-Rokycany pro rychlost 120,140,160 km/h včetně úprav žst. Kařízek a Holoubkov - Prause, David (Univerzita Pardubice, 1998)
Autor v práci podává návrh rekonstrukce a modernizace traťového úseku IV. koridoru Zbiroh-Rokycany ve variantách pro rychlosti 120, 140, 160 km/hod.
Keywords: železniční koridory; železniční doprava; železniční tratě; rekonstrukce; modernizace; železniční stanice