Komparace metod finanční analýzy na datech reálného podniku - Línková, Marcela (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zaměřila na syntetické metody finanční analýzy, resp.modely predikce finanční tísně, kterými lze souhrně charakterizovat finanční zdraví podniku. Tyto modely jsou aplikovány na konkrétním podniku Denta, s.r.o. a je provedena jejich vzájemná komparace.
Comparison of some methods of financial analysis which are applied to a particular company
Keywords: podniky; Finanční analýza; metody; porovnání