Chemistry 4.0 - Smart Manufacturing v chemických podnicích - Tykvanová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku Průmyslu 4.0 a jeho výrobu v podnicích chemického průmyslu. V teoretické části jsou popsány klíčové pojmy Průmyslu 4.0, charakteristika Smart Factory a přístupy technologií pro chytrou výrobu. Praktická část této práce se zaměřuje na vnímání konceptu Průmyslu 4.0 a stavu implementace technologií ve vybrané společnosti.
Chemistry 4.0 - Smart Manufacturing in chemical factories
Keywords: Průmysl 4.0; Digitalizace; Smart Factory; Smart Manufacturing; Industry 4.0; Digitization; Smart Factory; Smart Manufacturing