Tiskové vlastnosti fluorescenčních barev - Horáková, Iveta (Univerzita Pardubice, 2001)
Práce se zabývá optickými vlastnostmi fluorescenčních barev, dále studuje vliv intenzivního osvětlení, oděru a přetisku na intenzitu fluorescence těchto barev.
The printing properties of fluorescent inks
Keywords: fluorescenční barviva; fluorescence; pigmenty