Pracovní poměr u Policie ČR - Holečková, Nela (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce je věnována problematice pracovního poměru u Policie České republiky. Stručně se zabývá obecnou charakteristikou Policie ČR. Objasňuje práva, povinnosti a oprávnění příslušníků PČR, strážníků obecní policie, a především náležitostmi pracovněprávního vztahu. Závěr práce je zaměřen na porovnání pracovního poměru s poměrem služebním.
Employment at Police in the Czech Republic
Keywords: pracovní poměr; služební poměr; Policie České republiky; porovnání; employment; service; Police of the Czech Republic; comparison