Recyklace za studena na místě - Skýva, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zaměřuje na technologii recyklace vozovek pozemních komunikací za studena na místě se zaměřením na celkovou recyklaci vozovkových vrstev. Ve druhé části práce je představena aplikace technologie recyklace na modernizaci dálnice D1.
Cold in-Place Recycling
Keywords: recyklace za studena; celková recyklace na místě za studena; recyklace za studena na místě; dehet; recyklace; cold recycling; full depth reclamation; cold in-place recycling; tar; recycling