Barevný inkoustový tisk na tenké tiskové papíry - Humpolcová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2013)
Úlohou této práce je zhodnotit možnosti barevného inkoustového tisku na různé druhy tenkých tiskových papírů.
Coloured ink jet printing on thin printing papers
Keywords: inkjet; tenké tiskové papíry; kvalita tisku; hodnocení kvality tisku; thin print papers; print quality; evaluation of print quality