Možnosti dalšího rozvoje terminálu kombinované přepravy Lovosice - Hájek, Radim (Univerzita Pardubice, 2013)
Diplomová práce se zaměřuje na vyšší využití potenciálu ČD-DUSS Terminálu Lovosice. V rámci analýzy je zmapován současný stav daného terminálu včetně stávajících překládacích prostředků a jsou porovnány možnosti rozvoje terminálu v návaznosti na současný stav. Dále se autor zabývá možnostmi uplatnění technicko-technologického řešení se zaměřením na současné potřeby terminálu a trend vývoje systému kombinované přepravy.
The further development possibilities of the combined transport terminal in Lovosice
Keywords: technologie překládky; terminál kombinované přepravy; mobilní překladač; zákazníci; zaměstnanci; transshipment technology; combined transport terminal; reachstacker; customers; staff