Analýza přesnosti GPS přijímače - Ságner, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce je věnována analýze přesnosti GPS přijímačů. Návrhu statistických postupů pro výpočty a grafické znázornění odchylky GPS. K vytvoření aplikace pro analýzu dat z GPS přijímače byl použit programovací jazyk Java.
Analysis of GPS receiver
Keywords: GPS; accuracy of measurement; teoretic analysis; graphic representation; GPS; přesnost měření; teoretická analýza; grafická zobrazení