Perspektivy trolejbusové dopravy v ekonomických a ekologických souvislostech - Ležák, Dan (Univerzita Pardubice, 1996)
Posouzení perspektiv trolejbusové dopravy a ekonomické a ekologické porovnání trolejbusů s autobusy, autobusy na zemní plyn a tramvajemi.
Keywords: Doprava; trolejbusová doprava; ekonomické hodnocení; ekologie; autobusy; autobusy na zemní plyn; tramvaje