Kontinuální dialýza za neustáleného stavu - Myšík, Jan (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá studiem transportu hmoty (v systému kyselina chlorovodíková-voda) na modelu kontinuálního protiproudého dialyzéru s použitím anion-výměnné membrány Neosepta-AFN.
Continuous dialysis at unsteady state
Keywords: difuzní dialýza; anionselektivní membrány; protiproudý dialyzér; kyselina chlorovodíková