Webová aplikace pro potřeby obce s rozšířenou působností - Sobotka, Petr (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce je zaměřena na obce s rozšířenou působností, jejich potřeby, problémy a procesy. Analyzuje stávající stav procesů vznikajících na ORP Přelouč, se zaměřením na komunikaci se spádovými obcemi města. Definuje tuto problematiku a navrhne její možné řešení formou webové aplikace sloužící pro komunikaci mezi ORP Přelouč a jejími spádovými obcemi.
Web application for the needs of municipalities with extended competence
Keywords: webová aplikace; modelování; Přelouč; potřeby; obce s rozšířenou působností; web applications; modeling; Přelouč; needs; municipalities with extended competence