Tištěné senzorové elementy pro detekci plynu - Pätoprstý, Mikuláš (Univerzita Pardubice, 2013)
Práca je venovaná senzorom na detekciu plynu v plynných zmesiach. V teorerickej časti bola vypracovaná rešerš v oblasti technik na analyzovanie plynných zmesí. V praktickej časti sa nadvazuje na predchádzajúci vývoj konkrétného riešenia.
Printed gas sensors
Keywords: plynové senzory; sítotisk; tištěná elektronika; gas sensor; screenprinting; printed electronics