Vnitropodnikový informační systém - Bouda, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2011)
Náplní bakalářské práce je návrh a vytvoření vnitropodnikového informačního systému. V teoretické jsou popsány technologie a nástroje použité pro vývoj a popis samotných funkcí aplikace.
In-house information system
Keywords: informační systémy; information system; CMS; PHP; MySQL; Smarty; Dibi