Navážení podlahové krytiny na montážní linku - Trojanová, Irena (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato diplomová práce popisuje způsob navážení materiálu na montážní linku ve výrobním závodě Iveco Czech Republic, a. s. ve Vysokém Mýtě. Součástí práce je analýza současného stavu navážení podlahové krytiny na montážní linku pomocí plošinových vozíků. Rovněž jsou zde uvedeny návrhy pro zlepšení způsobu manipulace s podlahovou krytinou. Tyto návrhy jsou zhodnoceny na základě jejich přínosů pro podnik.
Importing floor coverings to the assembly line
Keywords: logistics; handling; storage; floor covering; handling equipment