Franchising - alternativní forma financování v ČR - Nováková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce je rozdělena do tří částí. První část obsahuje základní informace o finančním řízení, podpoře malého a středního podnikání v ČR a alternativních zdrojích financování. Druhá část obsahuje teoretický základ franchisingu, jeho uplatnění v ČR i ve světě. Třetí část obsahuje praktickou analýzu franchisingu v oboru gastronomie a vliv franchisingu na finanční zdraví podniku.
Franchising - alterntive form of financing in Czech Republic
Keywords: Finanční řízení; Podpora podnikání; franchising; alternativní formy financování