Práva a povinnosti společníků s.r.o. a jejich srovnání s rakouskou úpravou z r. 1906 - Trunec, Václav (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci porovnává právní úpravu společnosti s ručením omezeným z roku 1906 se současnou právní úpravou na příkladu práv a povinností společníků.
Rights and duties of P.L.C. companions and the comparation with austrian regulation of the year 1906
Keywords: obchodní právo; Společnost s ručením omezeným; obchodní zákoník; historie; práva; povinnosti; porovnání; právní úpravy