Studium srážení amorfního fosforečnanu vápenatého ve vztahu k tvorbě močových kamenů - Kohutová, Anna (Univerzita Pardubice, 2006)
Cílem práce byla studie podmínek vzniku ACP ve vztahu k tvorbě močových kamenů.
Study of amorphous calcium phosphate precipitation in the relation of formation of urinary stones
Keywords: močové kameny; umělá moč; fosforečnany; srážení