Informovanost odborné veřejnosti o profesi zdravotně-sociální pracovník - Homolková, Martina (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se věnuje problematice informovanosti odborné veřejnosti o profesi zdravotně-sociální pracovník. Je rozdělena na teoretickou a výzkumnou část. Teoretická část pojednává o zdravotně-sociální práci a profesi zdravotně-sociálního pracovníka. Výzkumná část zjišťuje informovanost lékařů a všeobecných sester v konkrétním zdravotnickém zařízení o profesi zdravotně-sociální pracovník a o činnostech, které ve zdravotnickém zařízení vykonává.
Professional public awareness of the profession of Health and Social Worker
Keywords: zdravotně-sociální práce; zdravotně-sociální pracovníci; klienti; metody sociální práce ve zdravotnictví; health-social work; health-social workers; clients; methods of social work in health care