Hry ve výuce německého jazyka se zaměřením na gramatiku - Bořková, Petra (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá významem a možností využití hry ve vyučování cizího jazyka, konkrétně v gramatice německého jazyka.
Keywords: Hry; vyučování; cizí jazyk; Gramatika; němčina