Dávky státní sociální podpory v České republice, jejich význam a porovnání se Slovenskou republikou - Pihlíková, Jana (Univerzita Pardubice, 2004)
Srovnání systému dávek státní sociální podpory České republiky a Slovenské republiky. Cílem bylo porovnání jednotlivých dávek státní sociální podpory v ČR a SR.
Social security benefits in Czech republic, their importance and comparison with Slovakia
Keywords: státní sociální podpora; sociální dávky; Česká Republika; Slovenská republika