Analýza zákaznických služeb - Sluková, Klára (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou zákaznických služeb v úseku Customer Service ve společnosti Siemens, s.r.o. V první části práce jsou definovány základní teoretické pojmy, jakou jsou podnik, strategie podniku, zákazník a péče o něj a v neposlední řadě definice služeb. V následující praktické části je představena společnost a oddělení, ve kterém byla analýza služeb prováděna. Součástí praktické části je i samostatná analýza prodejních a poprodejních zákaznických služeb. Provedená analýza se vztahuje na období 2015 až 2019. Poslední část obsahuje zhodnocení činnosti oddělení a doporučení pro zlepšení.
Analysis of customer services
Keywords: analýza; služby; zákazníci; Siemens s.r.o.; Customer Service; EBIT; obrat; krycí příspěvěk; analysis; services; customers; Siemens s.r.o.; Customer Service; EBIT; business volume; cover contribution