Odměňování pracovníků strojírenské s. r. o. - Kolářová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2002)
Cílem práce je posoudit systém odměňování pracovníků společnosti a poukázat na zjištěné nedostatky a navrhnout jejich řešení. Práce se věnuje v první části odměňování obecně a v dalších částech konkrétní strojírenské společnosti s ručením omezeným.
The remuneration of the engineering company workers
Keywords: mzda; Odměňování; mzdový systém; Společnost s ručením omezeným