Návrh rekonstrukce železniční mostní konstrukce v km 30,458 na traťovém úseku Týniště nad Orlicí - Opočno pod Orlickými horami - Čeřovský, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem bakalářské práce je navrhnout rekonstrukci železniční mostní konstrukce v km 30,458 na traťovém úseku Týniště nad Orlicí - Opočno pod Orlickými horami, zpracování přehledných výkresů a podrobného statického výpočtu. Součástí práce je rešerše zaměřená na poruchy železobetonových konstrukcí a jejich sanací.
Reconstruction design of the railway bridge located at 30,458 km of the track section Týniště nad Orlicí - Opočno pod Orlickými horami
Keywords: železniční mostní konstrukce; železobetonové konstrukce; vady a poruchy železobetonových konstrukcí; statický výpočet; technické výkresy; railway bridge constructions; reinforced concrete constructions; flaws and failures of reinforced concrete constructions; static analysis; design drawings